Джигит помете 5-годишно дете

0
Трима пешеходци пострадаха
Трима пешеходци пострадаха

5-годишно дете пострада, след като кола го удари на паркинг на заведение на бул. “Княз Борис І” във Варна и избяга. Инцидентът е станал вчера около 19.05 часа, съобщи petel.bg. Вследствие на удара малкият получил контузия на двата крака. Детето е прегледано в болница и е освободено за домашно лечение. Работата по случая продължава.

При друг случай 81-годишен водач на Опел Вектра, навлизайки в ляв завой, се блъска в насрещно движеща се “Тойота” по пътя с. Манастир – Девня. Възрастният мъж е получил контузия на главата, оказана му е медицинска помощ в болница и е освободен за домашно лечение.

На кръстовището на улици “Елица” и “Мир” във града 55-годишен водач на джип “Гранд Чероки” при завой наляво блъска 41-годишна пешеходка. Вследствие на ПТП-то жената е получила фрактура на палеца на десен крак и контузия на подбедрица, оказана й е медицинска помощ в болница и е освободена за домашно лечение.

Същия ден на кръстовището на бул. “Съборни” и ул. “Антим І”, 26-годишен водач на БМВ не пропуска пресичащата по пешеходна пътека 23-годишна пешеходка, която вследствие на удара получава охлузни рани по дясна ръка и крак.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари