Джерард Бътлър: Обичам България!

0
Холивудският актьор осинови бездомно куче, което намери докато снима филм у нас
Холивудският актьор осинови бездомно куче, което намери докато снима филм у нас

Холивудският актьор осинови бездомно куче, което намери докато снима филм у нас.

Холивудският актьор Джерард Бътлър неведнъж е бил в България за снимките на част от филмите, в които участва. Той сам казва, че прекарва тук повече време откъдето и да било. Обича да кара колело из улиците на София.

В интервю от снимачната площадка на "Код: Ангелът" звездата споделя нещо повече, а именно, че за престоя си тук е успял да се влюби в страната ни.

"Обичам България!", заявява той.

След думите му, интервюиращият насочва разговора към кучето на актьора - Шушка, питайки дали е вярно, че го е взел точно от тук.

"О, ето, започва се... Да. Снимахме в подножието на планина, когато открихме това бездомно куче. Бяхме по средата на нищото, а тя беше гладна и толкова красива. Тогава си помислих "Какво ще правя? Просто да я оставя ли?", затова я хранихме цял ден, но после отново се зачудих какво ще се случи с нея, след като ѝ обърнем гръб. По тази причина я взех в Америка. Да, тя е тук, защото ми каза, че няма шанс да се прибера, ако тя не дойде с мен", пошегува се актьорът.

Той намира Шушка около година и половина след смъртта на предишното си куче, което е имал в продължение на 11 години. Тогава си е помислил, че то е дар от самия Бог. Бътлър и преди е говорил по темата, разказвайки, че от вълнение четириногото е било извън всякакъв контрол, когато е пристигнало в Америка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари