Джаро се завръща в „Под прикритие”

0
Джаро се завръща в „Под прикритие”

Голямата звезда на „Под прикритие” Михаил Билалов, който стана любимец на цяла България с ролята си на Джаро, ще се завърне в крими хита, съобщи „Пик”. Това обаче няма да стане в поредицата на БНТ, а в кино филм по сериала, който ще снима това лято продуцентът Димитър Митовски.

Във версията за голям екран ще участват всички познати герои от телевизията и ще се завърнат актьорите, чиито герои бяха убити – Ирена Милянкова, Александър Сано и останалите. Епизодични роли пък ще имат доста други известни родни актьори, сред които Теодора Духовникова и Деян Донков, разкриват от екипа, който вече работи по продукцията. Митовски е обявил дати за първите снимки, наел е техника и каскадьори и било сигурно, че проектът ще се осъществи.

Според запознати със сценария кино филмът щял да разкаже предисторията на тв сериала, а успехът му бил сигурен, защото вече имало интерес към продукцията и от чужбина. Западни компании, купили сериала, от две години насам питали дали и кога ще се снима версия за голям екран, хвалят се от екипа.

За феновете със сигурност най-радостно ще е завръщането на Михаил Билалов в образа на Джаро. Мнозинството от зрителите бяха в шок след убийството му в края на последния сезон и изваждането му от поредицата, тъй като заедно с героя на Захари Бахаров – Иво Андонов, той е най-яркият и харесван персонаж. Въпреки това бе изваден от поредицата заради неразбирателства с продуцентката от страна на БНТ Севда Шишманова, обясниха тогава под сурдинка от екипа на крими хита. Шишманова е бясна, че Билалов ще бъде реабилитиран.

Източник: Агенция ПИК
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари