Дядо Стефан бе убит от дъщеря си и зет си, но спаси внучките си!

31
Момичетата разказват, че две години са живели без ток и често са били бити от родителите си
Момичетата разказват, че две години са живели без ток и често са били бити от родителите си

Момичетата разказват, че две години са живели без ток и често са били бити от родителите си

Трите момичета били държани като в плен от собствените си родители, които не им позволявали да общуват с други хора и да ходят на училище.

Пет години след жестокото убийство с Жоро Игнатов се свърза една от внучките на дядо Стефан, която му написа: „Здравейте, господин Игнатов. Аз съм Доротея Велева, може би ме помните. Аз съм от трите момичета в онзи апартамент в „Люлин“, когато дойдохте да снимате за епизода „Дъщеря ми не плаща сметки“. Искам да Ви благодаря, защото благодарение на Вас не съм на онова място…“.

23-годишната Доротея рисува прекрасно и вече е ученичка в шести клас. Със сестра си Богомила разказаха, че две години са живели без ток и често са били бити от родителите си. Присъствали са на убийството на дядо си, което било извършено предумишлено от техните родители.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    2
    Какъв
    Е тоя тъпак да задава в такива подробности въпроси и да оживява сцените на насилие
  • 18
    1
    @@@
    Ужас....
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари