Двойният убиец от София е имал пиано бар

0
Драгомир Драгомиров стреля по трима човека на 18 май тази година
Драгомир Драгомиров стреля по трима човека на 18 май тази година

Драгомир Драгомиров, който на 18 май в офис на строителна фирма в столичния кв. "Витоша" застреля Вячеслав Коев, Стойка Мишева и простреля в главата сина й, бил собственик на пиано бар в центъра на София.

Стрелецът бил един от тримата съдружници в заведението "Арбат", което отворило врати на 3 май 2010 година, научихме от "168 часа". То се помещавало в руския център на пл. "Св. Неделя". Именно руснаци, които са собственици на цялата сграда, пожелали да приключат договора си с Драгомиров и съдружниците му, и така заведението затворило врати преди две години.

"Пиано-барът се посещаваше от хора с големи финансови възможности и беше изключително спокойно място. Певци, актьори, журналисти и дори писатели идваха тук. Говореше се, че е затворило врати заради силната музика. "Арбат" беше на първия етаж в сградата, а точно над него имаше стаи, но не е ясно дали изобщо е живял някой там", разказват бивши служители на Драгомиров.

По думите им той бил коректен работодател. Заплатите се давали редовно и никога не е имало забавяне. Държал да се получават на точна дата.
Никой от служителите не е бил глобяван и за грешки, въпреки че такива се правели. "Арбат" било единственото заведение в София, в което Драгомиров е имал дял. В момента на мястото на заведението има руска книжарница, библиотека и магазин за дрехи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари