Двойникът на Путин: Вече не ми е забавно

0
Наричат поляка Славомир Собала ”полския двойник на Путин”
Наричат поляка Славомир Собала ”полския двойник на Путин”

Наричат поляка Славомир Собала ”полския двойник на Путин”

И той, въпреки че е скептичен за приликата си с руския президент, е участвал в множество реклами и дори в мюзикъл в ролята на Путин, пише FROG NEWS.

Да се превъплъщава в образа на кремълския властелин за Собала е било нещо като хоби между задълженията му като управител на транспортна компания. До започването на войната в Украйна.

Тогава Собала се разграничава от политиката на Путин в личния си блог. Променя се и отношението му към сценичния образ. Вече не иска да го играе в неангажиращи комедии, а търси по-сериозно и критично интерпретиране на ролята..

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари