Двете жени са удряни много жестоко!

0
Най-вероятно са влачени по земята
Най-вероятно са влачени по земята

"Нападнатите майка и дъщеря на бул. „Драган Цанков” са в добро състояние и с ясно съзнание. Контактни и адекватни. Имат уплахата и стрес".

Това каза пред журналисти д-р Желю Димов, началник на Клиниката по лицево-челюстна хирургия в УМБАЛ „Св. Анна”, във връзка вчерашното нападение над двете жени, предаде Агенция „Фокус”.

Те са уплашени много и са в стрес от цялата ситуация, която се е случила. Нанесен им е побой предимно по главата. Дъщерята има разкъсно-контузна рана в дясната инфраорбитална област и голям оток”, посочи д-р Димов. По думите му, двете пострадали жени имат спомени от инцидента. „Тъй като са удряни доста жестоко по главата, направена им компютърна томография и се установи, че нямат фрактури на черепа”, каза той.

И двете са пострадали еднакво. „Дъщерята има една рана и тежък хематом в дясната орбитална област. Отделно има охлузвания и травма в гръдния кош. Майката е с охлузни рани по лицето, които са масивни и дълбоки. Най-вероятно са влачени по земята”, допълни д-р Димов.

Според него, до 2-3 дни те ще бъдат изписани от болницата. „Ще им бъде направена среща с психолог. Следствените органи вчера идваха следобед и поеха случая”, каза още той.

Източник: Агенция "Фокус"
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Марче, как кръстихте малката?
- Алое.
- На кого ма?
- На баба си Вера!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари