Две села опустяха днес

0
Почивай в мир приятелче, ще останеш завинаги в сърцата ни
Почивай в мир приятелче, ще останеш завинаги в сърцата ни

Две села опустяха днес след черната новина за смъртта на кметския наместник на село Вишлене и зет на кмета на Кавракирово Ал. Треновски, Марин Димитров и 16-годишния му племенник.

Двамата загинаха при катастрофа с мотора им, който се удари в джип БМВ на пътя Петрич - Първомай. Момчето е син на сестрата на Треновски, която днес при вестта за смъртта на детето си, буквално се свлякла пред очите на колегите си в Спешен център - Петрич, където работи като санитар. Колабирала и съпругата на Марин, която наскоро родила, двамата имат няколкомесечно бебе. Неописуема трагедия.
 

На Треновски се паднала тежката задача да съобщи на близките си за смъртта на роднините си, които тази сутрин тръгнали по работа в Петрич, свършили я и тръгнали към село Първомай.

Минути след инцидента на мястото пристигна и кметът Бръчков, който бе шокиран. Кметският наместник на Вишлене бе един от най-добрите кметове в района. Върл фен на моторите и любимец на селото. Тази сутрин никой не можеше да повярва, че това се е случило.

Когато търсехме имената по загиналите, хората ни казваха: Не бързайте, само мотора е на Марин, може и той да не го е карал.... Оказа се, обаче, че на пътното платно лежи Марин, екипите на Спешна помощ не са успели да го разпознаят в първите минути, но след проверка на документите черната вест бе потвърдена. Младежът с него нямаше документи. Бе разпознат от роднините си. Кървав ад, който потресе района.

Марин Димитров и семейството му отглеждали зеленчуци, бил работлив и слънчев млад мъж, когото всички уважавали. Прекрасно семейство направил с кметската дъщеря. Фейсбукът на Марин завря, хората пишат сърцераздирателни коментари, ужасени от днешния инцидент.

Племенникът на Треновски наскоро завършил 8 клас. Двамата с Марин били близки приятели... Днес две села в Петричко са в траур. Две майки загубиха чедата си, а едно малко момченце остана без баща, когото няма да помни.... Жалко за два погубени живота.

Източник: Struma.com
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари