Две колелета откраднати за два дни в центъра на Русе

1
Във Ветово пък хванаха 11 годишен, задигнал велосипед на съгражданин
Във Ветово пък хванаха 11 годишен, задигнал велосипед на съгражданин Снимка: iStock

Служители на Първо РУ разследват два сигнала за кражби на велосипеди в Русе

 Информация за извършените деяния е постъпила в полицията на 3 и 4 септември т.г., като в единия случай е отнет велосипед с марка DRAG, който е бил заключен на партерен етаж във вход на блок на адрес на ул." Борисова", а в другият към парапет на етажна площадка в блок на ул. "Муткурова". Стойността на отнетите колелета, съответно са били заявени от тъжителите за около 660 и 200 лв. По случаите е започната работа, като са заведени преписки с оглед изясняване на престъпление по чл. 195 от НК.

Ветовските полицаи са разкрили кражба на велосипед. На 5 септември около 18:20 часа полицейски служители от РУ-Ветово са получили сигнал от мъж, че около 18:00 часа пред градски стадион в гр. Сеново е била извършена кражба на велосипед марка "Commander", ползван от момче от селото. Заявената щета е на стойност 430 лева.

От извършените оперативно-издирвателни мероприятия служители на полицията са установили, че автор деянието е малолетно момче на 11 г. Инкриминираната вещ е установена и върната на тъжителя. По случая е образувана преписка в РУ – Ветово.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари