Две деца с тротинетка се удариха в автобус във Велико Търново

0
Момчетата са с натъртвания и охлузвания
Момчетата са с натъртвания и охлузвания Снимка: БГНЕС / Архив

Момчетата са с натъртвания и охлузвания

Две момчета пострадаха при инцидент с тротинетка във Велико Търново. Инцидентът е станал на 5 септември към 11:30 часа на улица „Васил Левски“ в старата столица, съобщиха от полицията.

15-годишно момче се ударило с тротинетка в задната част на автобус, който се движил в посока към сградата на общината. Той и 10-годишният му спътник са с натъртвания и охлузвания.

Произшествието е обработено по административен ред.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    3
    Heavy666Koxen
    Защото са калпазани! Нямат 16г., нямат никъв опит или "стаж", а и кой е позволил те да са там с тротинетката!!! Мен ме глобяват за глупости буквално, щото съм доставчик спрял със стърчаща задница и трябва да разтоваря и искам да се махна (а не да ляа на кафе от някоя масичка), а тия льолювци малки и големи няма глоби за тях, няма санкции.... Кой виновен сега, а? Автобусния шофьор, нали?!?! Кой го отнася? Родителите ще не си понесат последиците и санкциите,.... 'лапетии с тротинетки.... по пет 'лапета на тротинетка що не се покатерят...
  • 7
    2
    Архитекта
    Липса на елементарни възпитателни мерки. Липса на елементарен ефективен контрол . Цяло чудо е , че все още в Русе няма сакатлъци със тротинетки и МПС-та. Тези недоразумения наречени "велоалеи" пък са такава глупост , че е цяло чудо как все още няма сакатлъци между пешеходци и колоездачи.
  • 9
    1
    русенец
    Деца на 10 и 15 години управляват МПС на пътя?! Управляващите МПС не трябваше ли да имат някаква минимална възраст, да са изкарали курсове, да са положили изпити?! КАТ и ПолЮцията с какво се занимават?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари