Две деца катастрофираха с открадната кола

0
След катастрофата момчета на 8 и 12 години са откраднали обрали възрастна жена
След катастрофата момчета на 8 и 12 години са откраднали обрали възрастна жена Видео: bTV

След катастрофата момчета на 8 и 12 години са откраднали обрали възрастна жена

В град Криводол две момчета на 8 и на 12 години откраднаха автомобил и катастрофираха с него. Двете момчета са братя, а колата е била шофирана от по-големия.

Двамата намират отключена кола и потеглят с нея. Разхождат се с не, след което поемат към село Липен в Монтанска област. Двамата обаче не могли да вземат опасен завой по пътя и се удрят в дворна стена на къща.

Момчета са невредими, но колата е смачкана, предаде bTV.

„Оставих автомобила, закарах внучката на училище и влязох в къщата, за да се обличам. След няколко минути ми звънна един съсед и ме попита кой е минал покрай тях с колата ми с висока скорост. Когато излязох да проверя, колата я нямаше. Веднага звъннах на 112 и започнахме да я издирваме. Намерихме я смачкана“, каза Георги Василев, собственик на откраднатия автомобил.

По думите му ще търси обезщетение от семейството на децата.

В деня, след като са откраднали и катастрофирали с автомобила открадват 100 лева от 87-годишна жена.

Майка им обаче твърди, че никой нищо не е крал.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 34
    5
    12345
    Докъде стигнахме!Тези пишлемета вместо да ритат топка, крадат!!Ето,такива изроди не трябва да живеят!
  • 30
    4
    Балканеца
    2, къде изрично е казано, че кола без надзор се заключва? Или понеже ти смяташ, че така трябва да е казано, дрънкаш глупости? Изрично ти казвам, че си прост, та дрънкаш.
  • 24
    3
    Русенец
    Това не са нарушения. Това са традиции, подкрепяни от един комитет, насърчавани от неедно нпо и търпяни с десетилетия от "достойните членове на алианса". Познайте, защо няма имена?
  • -49
    2
    гост
    Значи ако родителите дадат пари за обещетение на тая меко казано малоумна жена , ще са два пъти по-малоумни от нея. Изрично е казано че кола без надзор се заключва !
  • 55
    1
    Деца ли?!! Престъпници!
    Твърде много станаха лилавите ни афро-американци. Ебат се, плодят се, ядат и пият за наша сметка. Обаче.... Има циганан – има проблем! А продажното ни правителство милее за америка и усрайна....
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари