Двама велосипедисти се пребиха в Русе

0
И двете произшествия са станали вчера привечер
И двете произшествия са станали вчера привечер

И двете произшествия са станали вчера привечер

Два инцидента с пострадали велосипедисти са документирали вчера пътните полицаи. Произшествията са станали в Русе привечер.

Около 18:30 часа в района на Парка на младежта, срещу блок „Вит“, 60-годишен мъж с велосипед марка „Драг“ е преминал през повдигнат участък от асфалтовото покритие на велоалея и е загубил контрол над превозното средство, при което се е завъртял и е паднал. След преглед в УМБАЛ „Канев“ е диагностициран с разкъсно-контузна рана на челото и охлузване по крайниците.

Около 18:36 часа в района на пл. „Свобода“ на централната ул. „Александровска“ 15-годишен младеж с велосипед „Крос“ по време на движение, отклонявайки се вляво, е загубил контрол над пътното превозно средство и е паднал на земята. Вследствие на инцидента е пострадал, като при преглед в болницата е диагностициран с фрактура на рамото.

Двата случая са документирани по административен ред, по описа на сектор „Пътна полиция“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    Бг Полицай
    Да им се отнемат книжките и точките.
  • 3
    2
    Вгъзилена до Toni
    Моят либийски осеменител Бенчо е зает сега с тъпи пиар кампании, няма да следи за това кой спазва правилата! Сега като слабоумниците го изберат за фтори мандат ше продалжи да лапка парички за мене и копилето на Низифи, а вие "русенците" ДГД! хахахаха
  • 7
    1
    Toni
    На ул.Александровска е поставен знак забранено за велосипеди и тотинетки.Никакви мерки не се вземат да се преостанови карането на тези превозни средсътва по пешеходните зони.Трябва контрол и на нарушителите да се налагат глоби.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари