Двама студенти преминаха стаж в швейцарска компания

0

Двама студенти от Техническия университет преминаха стаж в Инженеринговия Отдел на "Райхле и Де-Масари България Пръдакшън" ЕООД.

Йордан Петков и Радостин Василев (студенти по индустриално инженерство в ТУ София) бяха част от спечелилия отбор на състезанието T.I.M.E.S, организирано от ESTIEM и проведено в Техническия университет в София.

Те спечелиха подаръчни ваучери и участие в стажантска програма в "Райхле и Де-Масари България Пръдакшън" ЕООД. За краткото време студентите успяха бързо да се адаптират и да навлязат в естеството на проектите и екипите, в които участваха.

"Пожелаваме им все така успешно сътрудничество и вдъхновение за още повече постижения и развиване на потенциала си", заяви Радослав Радев, Изпълнителен директор на "Райхле и Де-Масари България Пръдакшън" ЕООД.

Знанията, които придобих по време на стажа са най-ценното за мен. Получих поле за изява на нестандартните ми решения и бях посрещнат с критични, в добрия смисъл на думата, въпроси, които да оформят и завършат идеите ми. Харесва ми също, че комуникацията е прозрачна и винаги разбираш защо се търси решение точно на това предизвикателство", каза Йордан Петков.

Най-полезното от стажa до момента е съвместната работа с колегите. Обсъждайки различни теми с тях, успявам да намеря решението на всяко предизвикателство много по-бързо. Няма софтуер, обучение, учебник, които да победят силата на опита", посочи Радостин Василев.

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари