Двама са в тежко състояние след катастрофа в Прохода на Републиката

1
Мъж и жена са пострадали при катастрофа между автомобил и камион в Прохода на Републиката
Мъж и жена са пострадали при катастрофа между автомобил и камион в Прохода на Републиката Снимка: Dunavmost / Архив

Мъж и жена са пострадали при челния удар между автомобил и камион

Тир и лека кола се удариха челно около 9:00 часа тази сутрин в района на околовръстния път на Килифарево. Мъж и жена са в тежко състояние след катастрофата между кола и камион в Прохода на Републиката.

Това съобщи Тереза Петрова, пиар на МОБАЛ "Д-р Стефан Черкезов" във Велико Търново, цитирана от Агенция Фокус. Тя уточни, че в лечебното заведение са транспортирани общо четирима души. Те са приети малко преди 10:00 часа.

"36-годишен мъж и 43-годишна жена са в тежко състояние. Направени са им необходимите изследвания. Диагнозата им е травматичен шок и заради това са настанени в реанимация", допълва Петрова.

Състоянието на другите двама пострадали е стабилно и добро.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари