Двама непълнолетни мотоциклетисти избягаха от полицаи в Ряхово

1
По случая се извършва проверка
По случая се извършва проверка

По случая се извършва проверка

На 31.03.2024 г., дежурен наряд от РУ-Сливо поле е получил сигнал за непълнолетни лица управляващи кросови мотоциклети в с. Ряхово. При извършен обход в населеното място, по ул. "Цар Борис I", в района на парка служителите забелязали два кросови мотора без регистрационни табели, които след като видели полицейския автомобил водачите им ускорили скоростта си и се отдалечили, единия в посока с. Бабово, другия в посока гр. Сливо поле и не били спрени за проверка.

По случая е образувана преписка. В хода на проведена на 04.04.2024 г. специализирана полицейска операция е установено, че водача на единия кросов мотоциклет е на 17 години от гр. Русе, а управлявания от него мотоциклет марка "Ямаха" не е регистриран по надлежния ред на територията на Република България.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари