Двама младежи запалиха автомобил в квартал "Възраждане"

0
Инцидентът е станал на кръстовището между улица "Воден" и улица "Никюп"
Инцидентът е станал на кръстовището между улица "Воден" и улица "Никюп" Снимка: Архив

Служители на Второ РУ изясняват запалване на автомобил 

Вчера около 17:00 часа в МВР е получен сигнал от жена за извършен от двама младежи палеж на автомобили в град Русе, на кръстовището между улица "Воден" и улица "Никюп", на паркинг между блок „Ана Вентура“ и блок „Мара Манева“.

При пристигате на полицаи от Второ РУ на местопроизшествието е изяснено, че пожарът е бил предизвикан от две 17/18-годишни момчета, които били посочени като самоличност от свидетели. Свидетел на деянието също станал и 42-годишен мъж, който пък бил заварен от пристигналите на място екипи от полицията и пожарната да гаси запалването под автомобил с марка „Рено“, посредством прахов пожарогасител. Мъжът обяснил, че преди това многократно е правил забележки на въпросните момчета. Те били забелязани да ходят по улицата и да палят събралите се пухчета от тополите.

Извършен е оглед на място, при който е установено, че вследствие на пожара има стопяване на изолацията на проводници в автомобилната инсталация, на изпарител на газова уредба, поставка за акумулатор, както и леко опушване на вътрешната част по преден капак на двигателен отсек.

По случая е започнато разследване, като е образувано досъдебно производство за престъпление. Работата по случая продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари