Двама младежи загинаха при сблъсък на фен групи в Нови Сад

0
Младежите са убити при стрелба пред училище
Младежите са убити при стрелба пред училище Снимка: ЕПА / БГНЕС

Младежите са убити при стрелба пред училище

При стрелба, станала снощи пред основното училище "Десанка Максимович" в квартал Футог в Нови Сад, са загинали две млади момчета, съобщават сръбските медии. Според твърденията причината за инцидента е сблъсък на фен групи.

Според д-р Зоран Крул, говорител на службата за спешна помощ в Новосад, полицията е получила първото обаждане 17 минути след полунощ, съобщава Telegraf.rs, цитиран от БГНЕС.

На място е открит млад мъж в безсъзнание, който е откаран в реанимация в тежко състояние. Според източници, участвали в разследването, 20-годишен мъж е бил прострелян в главата. Нараняванията са били твърде тежки и младият мъж е починал в болница.

Следващото обаждане е постъпило 51 минути след полунощ, когато полицаите открили на мястото още един младеж в безсъзнание. Екипите на Спешна помощ успяха само да констатират смъртта му на място. Той бил на 19 години.

Полицията е провела мащабна акция снощи, целият Футог е блокиран, както и всички изходи от Нови Сад.

Органите са арестували четирима заподозрени. Твърди се, че само един от тях е застрелял убитите младежи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари