Двама младежи загинаха на място при катастрофа във Видин

2
В болница е настанен друг 19-годишен младеж, пътувал на задната седалка в колата
В болница е настанен друг 19-годишен младеж, пътувал на задната седалка в колата Снимка: БГНЕС

В болница е настанен друг 19-годишен младеж, пътувал на задната седалка в колата

Двама младежи загинаха в тежка катастрофа снощи във Видин. Инцидентът е станал около 23:30 часа на булевард "Панония" - посока изхода на областния град (Северна промишлена зона).

Според първоначалните данни 23-годишен жител на град Видин, шофирайки с несъобразена скорост лек автомобил Мерцедес, напуснал пътното платно, вдясно по посока на движението, и се блъснал в стълб, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Видин. Шофьорът и 19-годишен видинчанин, пътувал на предната седалка, загиват на място.

В болница е настанен друг 19-годишен младеж, пътувал на задната седалка в колата. Извършен е оглед на местопроизшествието. Разследването продължава в рамките на образувано по случая досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    dgd
    Чавес нанайси феродо.
  • 4
    1
    ......
    Естествен подбор!!!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари