Двама мъже загинаха при катастрофа на пътя Русе - Кубрат

4
Причината за тежкия инцидент е отнето предимство
Причината за тежкия инцидент е отнето предимство Снимка: Dunavmost / архив

Причината за тежкия инцидент е отнето предимство

Водач и пътник са загинали след ПТП на пътя РусеКубрат. Сигнал за произшествието е постъпил на 13 юни около 20:05 часа. На място са изпратени екипи на полицията, а впоследствие и дежурна оперативна група за извършване на оглед. Установено е, че на кръстовище лек автомобил „Опел Корса“, управляван от 73-годишен мъж, най-вероятно нарушавайки правилата за предимство на кръстовище, регулирано с пътни знаци, не е пропуснал движещия се по пътя с предимство /II-23/ лек автомобил „Мерцедес“ с 22-годишен водач, в резултат на което двете МПС са се сблъскали в зоната на кръстовището.

Пристигналият екип на ЦСМП – Русе е констатирал смъртта на пътник /67 г./ на предна седалка в опела, а водачът на същото превозно средство е откаран и настанен в болница „Канев“ в Русе, откъдето тази сутрин са информирали, че е починал през нощта.

На местопроизшествието е извършен оглед от оперативна група на МВР и съдебен лекар, образувано е досъдебно производство и причините за ПТП са в процес на изясняване.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    4
    жоро
    Блъскай мачкай народеее , днеска има утре пак ще имааа и всеки ден ще има докато някои шофират с овчите си мозъци . Но то комай овцете ще излязат по-умни от тях.
  • 0
    3
    До 2
    Ти видя ли това или просто така си говориш?
  • 21
    2
    Анoнимен
    А защо не пишете, че водачът на мерцедеса е карал с 120/ 140 км в час и няма спирачен път. Има спирачен път вече след като удря колата.
  • 28
    1
    Валентин
    Абе като пишете, на кое от всичките 25 кръстовища на тоя път е станало ПТП-то. Половин новина сте ни дали, ахмаци такива!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари