Двама души са в болница след катастрофа на пътя София - Варна

0
Според първоначални данни катастрофата е станала при изпреварване между два автомобила
Според първоначални данни катастрофата е станала при изпреварване между два автомобила Снимка: БГНЕС

Според първоначални данни катастрофата е станала при изпреварване между два автомобила

Двама души пострадаха и са в болница след тежка катастрофа близо до ловешкото село Микре, на пътя София - Варна, съобщиха от МВР.

Инцидентът е станал около 12:30 ч., предаде БТА. Според първоначални данни катастрофата е станала при изпреварване между два автомобила.

По време на маневрата изпреварващият автомобил се ударил в другата кола, след което последвал удар в задната част на камион. Двамата шофьори на автомобилите са откарани в болница.

За инцидента във фейсбук съобщи и Диана Русинова от Европейския център за транспортни политики. Тя съобщава, че при катастрофата има и загинали.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари