Два трика преди да сложите дрехи с мазни петна в пералнята

0
Тебешир и сол успешно разграждат мазни петна
Тебешир и сол успешно разграждат мазни петна

Находчивите домакини разчитат на две изпитани средства

За премахването на мазните петна по дрехите повечето домакини използват специални препарати. Но по-находчивите от тях разчитат на две изпитани средства, които заместват употребата на скъпа битова химия, разкрива Actualno.com

Тебешир за премахване на мазни петна по дрехите

Това е отличен инструмент, който отдавна се е утвърдил като най-добрият помощник в борбата с петна от мазнини. Въпреки това си струва да запомните, че само обикновената училищна креда е ефективна, тъй като не съдържа багрила и ненужни добавки.

Втрийте тебешира върху мазното петно. След 5 минути добавете прах или сапун, намокрете дрехата и я сложете в пералнята.

Сол за премахване на мазни петна по дрехите

Този метод е открит от готвачи. За да се справите с мазните петна, просто трябва да поръсите обилно количество сол върху тях. След 10 минути мръсната дреха може да се сложи в пералнята.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари