„Дунав“ свиква Общо събрание на 12 септември

0
Водят се преговори и с Община Русе, както и с местни бизнесмени, за да помогнат на клуба
Водят се преговори и с Община Русе, както и с местни бизнесмени, за да помогнат на клуба

Дунав“ свиква Общо събрание на 12 септември. Тогава ще бъде гласувана структурата на клуба и ще бъде избрано ново ръководство

Това съобщи временно изпълняващия длъжността изпълнителен директор на „Дунав“ Деян Йорданов за "24 часа"

„Преди това има да се свършат още юридически процедури и доста оперативна работа. Идеята на това Общо събрание е да бъде достатъчно мащабно и за първи път в историята на този клуб, новото ръководство да бъде избрано на база конкретна програма и идеи от членовете му. Структурата на клуба ще е доста иновативна за страната ни, така че наистина нещата да са на светло“, каза Йорданов.

В момента той вади преговори с настоящи и потенциални нови спонсори на „Дунав“.

Подготвя се и доизграждане структурата на клуба, дори по ново скаутско звено, което да търси играчи за отбора и школата. „Дунав“ отлага мача си от първия кръг на Североизточна трета лига с „Ботев“ Нови пазар, като вместо него ще изиграе контрола с „Дунав“ Батин.

Отборът ще започне само с юноши, като се водят преговори в него да се завърнат някои от по-опитните футболисти, които да водят младите. Идеята е преструктурирането и изграждането на състава да приключи до края на есента и „Дунав“ да гради отбор за атака на Втора лига и евентуално на елита, каза Деян Йорданов.

Водят се преговори и с Община Русе, както и с местни бизнесмени, за да помогнат на клуба. Относно отишлия на проби в „Локомотив“ Пд нападател Митко Русанов, Деян Йорданов заяви, че русенският клуб очаква от Локо да се обърнат към тях за преговори за младия талант.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари