„Дунав“: Ще играем все по-добре

0
Отборът благодари за подкрепата на стадиона в Разград, но съжалява, че не домакинства в Русе
Отборът благодари за подкрепата на стадиона в Разград, но съжалява, че не домакинства в Русе

Имахме своите шансове да решим мача много по-рано. При 2:0 за нас изпуснахме на няколко пъти да увеличим преднината си и да сме по-спокойни в края. Вместо това нападателят на домакините Живко Петков отбеляза един наистина хубав гол, което донесе малко повече нерви в последните минути. Все пак обаче заслужавахме тази победа“.

Това заяви асистентът на старши треньора на „Дунав“ Пламен Донев - Веселин Великов, който не пропусна да благодари на всички футболисти за демонстрираното по време на срещата в Бургас, информира ТОП НОВИНИ.

Припомняме, че „драконите“ вече стигнаха до първи успех в елита след 1/4 век прекъсване. Те победиха „Нефтохимик“ с 2:1 на неговия стадион „Лазур“ в мач от втория кръг на Първа лига. Така дунавци събраха актив от 4 точки след равенството 0:0 с „Верея“ Стара Загора в Разград в първия кръг.

Момчетата набират самочувствие и ще се представяме все по-добре с всеки следващ мач. Жалко е наистина, че не домакинстваме в Русе, където със сигурност щяхме да играем пред близо 10 000 зрители. Благодарим все пак на всички, които ни подкрепят и в Разград, и навсякъде където играем“, добави Великов.

Заслужавахме тази победа. Показахме още от първата минута, че идваме в Бургас за победа. След напрежението в първата ни среща с „Верея“, показахме, че можем да бележим. Ние сме отбор, съставен предимно от млади играчи, и тепърва ще израстваме“, коментира младежкият национал Юлиан Ненов, който бе определен за играч на мача, след като даде летящ старт на „Дунав“, отбелязвайки първото попадение за отбора в елита след 25-годишно прекъсване.

Източник: ТОП НОВИНИ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари