“Дунав“ с нови попълнения

1
Това стана ясно след завръщането на отбора от Анталия
Това стана ясно след завръщането на отбора от Анталия Снимка: Lap.bg

“Дунав“ се подсилва с халфове от Алжир и Бразилия, в близките дни се очаква те да подпишат договор с клуба.

Това стана ясно след завръщането на отбора от 14-дневния лагер, който проведоха в турския курорт Анталия. На „светлосините“ им предстои кратка почивка, след което отборът се събира да продължи предсезонната си подготовка. В първият мач от пролетния дял от първенството русенци гостуват на „Витоша“ (Бистрица) на 19-и февруари.

От ръководството на тима останаха доволни от проведената подготовка в южната ни съседка, както и от изиграните 5 контролни мача. Дунавци постигнаха една победа, две равенства и две загуби с минималното едно на нула, пише TVN.

В контролите футболистите на „Дунав“ мериха сили с австрийски, казахстански, украински отбори и два тима състезаващи се в руската втора лига.

От ръководството на тима продължават да работят по селекцията. След няколко дни се очаква клубът да подпише контракт с двама халфове от Алжир и Бразилия. След привличането на централен нападател ще приключат и новите попълнения в отбора.

Дунав“ ще изиграят още два контролни мача, срещу „Несебър“ на 7-и февруари и на 10-и февруари срещу вторият отбор на „Лудогорец“. И двете срещи ще се играят в Разград.

Източник: TVN
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари