Дунав опитва да си върне Васил Шопов

0
Вече има постигната договорка между ПФК „Дунав“ Русе и ПФК „Ботев“ Пловдив
Вече има постигната договорка между ПФК „Дунав“ Русе и ПФК „Ботев“ Пловдив

„Дунав” прави опит да си върне халфа Васил Шопов.

Вече има постигната договорка между ПФКДунав“ Русе и ПФКБотев“ Пловдив за състезателните правата на Васил Шопов.

В момента ръководството на русенския клуб се опитва да договори личните условия на футболиста. В най – кратък срок ще стане ясно дали Шопов ще се завърне при „драконите“, пише ръководството на „Дунав”.

Васил Шопов бе една от звездите на русенския тим и направи два силни сезона за „Дунав”, вкарвайки много важни голове и организирайки играта на отбора в атака. Не случайно, халфът от Плевен е и един от любиммците на русенската публика. Той бе наложен в „Дунав” от Веселин Великов при влизането на русенци в Първа лига и бързо стана основен състезател в отбора. След два сезона в Русе, Васил Шопов избра офертата на „Ботев” Пд и напусна русенци. Преди това плеймейкърът имаше основна заслуга „Дунав” да запази мястото си в елита.

В „Ботев” Пд обаче, Васил Шопов не успя да си завоюва място в основния състав и обикновено влизаше на смяна. Затова талантливият халф реши да търси друго продължение на кариерата си. Сигурно е, че русенската публика ще го посрещне отново с отворени обятия.

Треньорът Людмил Киров не се нае да коментира поредния трансфер на „Дунав”. Той заяви, че е доволен от играта на своите момчета в контролата с румънския „Академика”, завършила 2:2 и че селекцията в тима е почти завършена. „Дунав” ще търси още двама нови футболисти, но няма да бърза с трансферите, а ще избере точните хора за определени постове”, заяви Киров.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари