"Дунав" не се страхува от проверки за допинг

0
Ивайла Петрова е талисманът на „Дунав”
Ивайла Петрова е талисманът на „Дунав” Снимка: Росен Моллов

Чисти сме, не се страхуваме от проверки, смее се Веселин Великов

Феновете на „Дунав” готвят десант и за мача с „Ботев

„Чисти сме, не се страхуваме от проверки. И ЦСКА поискаха такава преди мача с нас, провериха ни, и какво? Знаете как завърши срещата”. Така наставникът на „Дунав” Веселин Великов коментира желанието на „Левски” за тестове за допинг преди мача с русенци в следващия кръг, предаде 24 часа.

„Надявам се момчетата да са напълно възстановени, да направим нашата игра срещу „Ботев” и да продължим по правилния път”, каза за предстоящия мач с „Ботев” Великов. Срещата пропуска невзстановеният Тейнур Марем.

Феновете на „Дунав” трескаво изкупуват билетите за и готвят поредното си нашествие за мача с „Ботев” Пд. Паралелно върви и записването за пътуването до Разград. На последния мач в Лудогорието срещу ЦСКА имаше над 5000 русенци. „Дунав” продължава да играе силно и въпреки пропуснатата дузпа и изтърваната победа над „Берое” в Стара Загора, любителите на футбола от Русе са горди и щастливи от представянето на тима на Веселин Великов и са готови да го следват навсякъде.

Обявената цена за отиване и връщане до стадион „Лудогорец арена” в Разград отново е 5 лв. Билетите за мача вече се продават за 5 и 8 лева, съответно за централната и „Трибуна Моци”. „Интересът отново е огромен”, твърди една от организаторките на пътуването, талисманът на „Дунав” Ивайла Петрова, която не пропуска и мач с малката си дъщеричка Никол.

По традиция, в събота преди мача срещу „Ботев” в Разград от 21 и 15 часа, феновете ще се съберат пред зала Дунав, а в 19 часа потеглят към лудогорския град. От началото на сезона, вторият в момента в Първа лига играе мачовете си само на чужд терен, но въпреки това, все още няма загуба.

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари