"Дунав" и "Астра" не си вкараха голове в Гюргево

0
Резултатът е 0:0
Резултатът е 0:0 Снимка: fcdunav.eu

ФК „Дунав“ Русе завърши при нулево равенство контролната среща срещу Астра, която се игра в Гюргево.

Първата по-опасна атака в мача беше в полза на русенци. В 6 – тата минута многоходова комбинация завърши със слаб удар на Попадийн от границата на наказателното поле. В 20 –тата минута атака на „Драконите“ от дясно завърши с хубаво центриране на Н‘Диайе към Исмаил Иса, но удара на нападателя беше блокиран от защитник на противника.

Домакините на свой ред организираха няколко по-опасни атака. Първо в 26 – тата минута опасно влизане от ляво на нападател на „Астра“ завърши с корнер за румънците, а няколко минути по-късно дойде и най-чистото положение за домакините като удара на дясното крило мина на сантиметри покрай страничната греда на Антонов.

В 28 – мата минута първи жълт картон в срещата получи Христо Попадийн. В 30 – тата минута „Дунав“ организира много добра атака от ляво, а центрирането на Иса успоредно на голлинията не достигна до връхлитащия в малкото наказателно Н‘Диайе. В 35 – тата минута, след грешка в центъра на играч на „Дунав“, румънците организираха опасна атака по десния фланг, завършила с опасен удар отново покрай гредата на Антонов. В 42- рата минута съдията отсъди несъществуваща дузпа за „Астра“, но Станислав Антонов спаси удара от бялата точка.

В 43 – тата минута съдията изгони от игра Динков за реплика към него, а само минута по-късно същото сполетя и старши треньора на „Драконите“ – Людмил Киров. Последното опасно положение за първото полувреме бе отново на сметката на гостите, а удара на Н‘Диайе от около 20 метра беше избит в корнер от вратаря на „Астра“.

Второто полувреме отново започна много добре за гостите от Русе. Хубав пробив от дясно в 54-тата минута завърши с центриране към капитана Димов, който от 10-ина метра не успя да завърши с точен удар към вратата на съперника. Следващите няколко минути бяха изцяло за домакините, които изпуснаха две добри възможности да поведат в резултата, но неточни удари на техните нападатели ги лишиха от откриване на резултата. В следващите минути бяха извършени доста смени и в двата отбора.

Станоев се появи за сметка на Димов, Исаевски замени Васев, а Н’Диайе отстъпи мястото си на Щерев. В 74 – тата минута се появи и новото попълнение Мадуба, който замени Иса.

10 минути преди края на срещата влязоха в игра и играчи от тима на „Дунав” до 19 години – Кристиан Върбанов замени Станкев и направилия дебют за мъжкия отбор – Винченцо Ангелов влезе под рамката на вратата на мястото на Антонов.

До края на двубоя „Драконите” изпуснаха още едно положение след хубав пробив на Исаевски по левия фланг, но завършващия удар бе блокиран.

Краен резултат от двубоя Астра ГюргевоДунав Русе 0:0

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари