Дубълът на ЦСКА 1948 надигра "Дунав"

2
"Драконите" показаха борба, но паднаха с 0:3
"Драконите" показаха борба, но паднаха с 0:3 Снимка: ФК "Дунав"

"Драконите" показаха борба, но паднаха с 0:3

Десет играчи от "Дунав" загубиха от ЦСКА 1948.

Това съобщиха от ФК "Дунав".

"Драконите" показаха борба, но не успяха да надмогнат тежките си кадрови проблеми за този двубой и загубиха с 3:0 гостуването си на втория отбор на ЦСКА 1948. Дунав не можа да разчита поради вирусно заболяване на цели петима футболисти - Олег Димитров, Никола Колев, Георги Иванов, Илия Миланов, Мирослав Будинов, Денислав Минчев изигра 90 минути със сериозни здравословни проблеми, а Раел Лолала и Джан Хасан също имаха неразположение сутринта преди мача.

Въпреки това, "драконите" се държаха в мача и дори на моменти имаха превес докато в 47-мата минута Калин Георгиев не бе изгонен с втори жълт картон.

Домакините поведоха с 1:0 в 15-тата минута след разбъркване след пряк-свободен удар. Съдията свири несъществуващо нарушение на капитана на русенци Димитър Тодоров, който получи и незаслужен жълт картон.

До края на полувремето Дунав поде инициативата, но на два пъти Минчев и веднъж Калин Георгиев изпуснаха удобни шансове да изравнят. Съмнение за дузпа пък не бе уважено от главния съдия за нарушение срещу Лолала в наказателното поле на домакините.

В началото на втората част Дунав остана с човек по-малко след втори жълт картон на Калин Георгиев. Малко след това домакините удвоиха след контраатака в разредената вече отбрана на русенци. Първоначално Даниел Николов спаси удар на озовал се фронтално срещу него футболист на ЦСКА 1948, но при добавката нямаше шанс.

В 75-тата минута Лолала изпусна страхотна възможност, озовавайки се на стрелкова позиция, но топката облиза мрежата от външната страна. В последните минути домакините отбелязаха за класическото 3:0 с удар от далечна дистанция, с което оформиха крайния резултат.

За Дунав остава още един мач срещу Лудогорец 2 в Разград този петък. Най-тежката задача ще е за медицинския щаб да вдигне възможно най-много играчи за тази среща.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    5
    Мм
    И ЦСКА надигра. То май който не ни е хванал, той не ни е надиграл. И после имат претенции , че са професионални футболисти.. С тези възможности, да си хванат по една основна работа и да събират "трупата", само за мачове
  • 2
    4
    До 3
    Плача върху трупа на спинозната ти рязана майка, дето я разпориха пияните цигани от Тракцията за 5 лева! Заминавай към Гейарена да се правиш на козирка, тъпо говедо! _)_
  • -5
    3
    До 2
    Ей боклук, върви да плачеш в Микре с чичо си гриша вместо да се лигавиш тук!
  • 3
    2
    Дунаф-педали!
    Дубълът на дубъла на Делиорманче 1945+3 найбали подлогите на Думуза от Дунафче! ХАХАХАХА
  • 6
    1
    fen
    Без никакви оправдания! Не са мъже. Не стават. На пролет не ги виждам с този отбор и Тренер, как ще се спасят!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари