"Дунав" препъна лидера във Втора лига

0
Дубълът на ЦСКА 1948 пропусна да увеличи преднината си на върха
Дубълът на ЦСКА 1948 пропусна да увеличи преднината си на върха Снимка: ЦСКА 1948 / архив

Дубълът на ЦСКА 1948 пропусна да увеличи преднината си на върха

Дунав (Русе) и ЦСКА 1948 II завършиха наравно 0:0 в мач от 15-ия кръг на Втора лига. По този начин "червените" продължават добрата си серия без загуба в шампионата, но пропуснаха да увеличат преднината си на върха, пише "Спортал".

Преди това дублиращият отбор на столичани беше записал три поредни победи. Дунав, от своя страна, прекъсна негативната си серия от 3 последователни поражения.

Още утре може да има нов лидер във Втора лига, тъй като Крумовград приема втория тим на Ботев (Пловдив) и при успех ще изпревари ЦСКА 1948 II с една точка.

"Небесносините" имат 18 пункта, които им отреждат 10-ото място в таблицата. В следващия кръг Дунав гостува на Струмска слава, а "червените" са домакини на Марица (Пловдив).

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари