ДСК: Има временни затруднения с плащания и теглене на пари с карти

4
От банката се извиняват на клиентите за неудобството
От банката се извиняват на клиентите за неудобството Снимка: Dunavmost

От банката се извиняват на клиентите за неудобството

Банка ДСК информира за временни затруднения с плащане и теглене с карти на банката, става известно от съобщение на сайта на дружеството.

От банката посочват, че работят с най-висок приоритет по отстраняването на проблема и се извиняват на клиентите за неудобството.

Също така допълват, че стартира процесът за отблокиране (връщане) на сумите от неуспешни транзакции, което ще се случи автоматично.

От банката добавят, че ако до 2 януари клиентите не видят съответната възстановена сума, то те трябва да се обадят на тел: 0700 10 375.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    4
    Любомир Игнатов
    Премахнете картите като не можете да ги обслужване. Предлагам всички пострадали да заведат колективен иск за парична компенсация.
  • 6
    3
    Ваня
    ДСК доста често имат проблеми със системата. Не веднъж съм изпадала в неудобства заради тях. Но не им пречи постоянно да вдигат таксите. Истината е в кеша!
  • 2
    2
    плюс-минус
    Банкоматите не се обслужват от ДСК , а от външна фирма. В нашия квартал в 7 дни от седмицата, 3-4 дни банкоматът не работи.
  • 25
    1
    Ало ВиК Русе ли е?
    Не. ДСК-а. А. Нищо. И на Вас Да Ви ЕПМайна. Весела НГ
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари