Дрогирано с кокаин момченце застреля бебе с марихуана в кръвта

0
Случаят е от американския щат Индиана
Случаят е от американския щат Индиана

Случаят е от американския щат Индиана

5-годишно момченце, дрогирано с кокаин, застреля 16-месечното си братче, което било с марихуана в кръвта. Случаят е от американския щат Индиана, пише DailyMail, предаде NOVA. Разследващите твърдят, че малкият Исая е починал от огнестрелна рана в главата.

Според властите бащата на децата Деонта Джонсън е спял в апартамента по време на стрелбата, но майката Шатиа Уелч, която е завършила медицинска сестра, не е присъствала по време на нападението.

Първоначално Деонта казва на полицията, че бебето е паднало или е било ранено от брат си, след което отрича да притежава оръжие. Той твърди, че загиналото момченце не е било простреляно. После обаче признава пред властите, че майката на децата е имала оръжие.

Пред полицията жената също признава за оръжието. Обяснява, че обикновено го държи заключено в сейф под леглото. Твърди обаче, че е загубила втория комплект ключове. Полицията открива пистолет в сейфа под леглото, както и оръжие в скрин в имота.

Срещу бащата на децата е повдигнато обвинение за това, че е изнесъл марихуана от местопроизшествието преди пристигането на униформените след стрелбата. При претърсването на апартамента след случилото се полицаите откриват 93 хапчета фентанил, марихуана и принадлежности за наркотици.

Родителите на децата са арестувани на 24 юли. Майката споделя колко много ѝ липсва Исая. В публикация във Facebook тя заявява: „Иска ми се в рая да има часове за посещения, защото ми липсваш. Няма ден, в който мама да не мисли за теб”.

Родителите ги грозят от 20 до 40 години затвор, както и глоба от 10 000 долара.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -18
    8
    До комунистите:
    Явно не можете да четете... човека ви го е написал на чист български. Думкайте се отзад чакали!
  • 10
    7
    1 до 6:
    Ма много поетично си описал живота си, бе? Живот на недоклатен педераззз, бленуващ секс на гробищата с комунисти, цигани, Сталин и Копейкин! Искрено ти желая да осъществиш американските си мечти! Там, на гроба на майка си!
  • -17
    6
    4 до 1:
    Наричам тебе курва, лайно рядко, защото обичаш да ти го набиват отзаде! Ходи да биеш чекии на портрета на Сталин! Да еба майка ти в гробищата да еба, докато ти ни снимаш! Събирали са те от презерватив след циганска оргия, педераст мръсен! Стига се прави на интересен, ами бързо марш да правиш лигава свирка на вожда ти копейкин. Бачкай яко курвичке, че рублата няма стойност а всичко е скъпо. Повече няма да ти отговарям, защото с простотии не искам да се занимавам. Имам си живот, така че - думкай се отзад с нож, чакал мръсен!
  • 8
    5
    1 до 4:
    Курва ще наричаш само майка си, дето е изсрала такова долнопробно нищожество, гнидо мършава!
  • -18
    4
    До 1:
    Колко копейки заработи, бе курво червена?! Това е трагедия. По цял свят умират все повече хора от наркотици, а фентанила се разпространява все повече и повече. А ти олигофрен мръсен... пак си плямпаш заучените тролски фрази. Да еба майка ти, докато баща ти гледа, а ти зад ъгъла лъскаш!!! Смърт за всички комунисти!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари