Дрогираният шофьор в Пловдив се опитал два пъти да мине през полицаите

0
Младши инспектор Николай Фурлински счупи стъклото на автомобила му, за да го арестува
Младши инспектор Николай Фурлински счупи стъклото на автомобила му, за да го арестува Снимка: bTV

Младши инспектор Николай Фурлински счупи стъклото на автомобила му, за да го арестува

Прокуратурата поиска постоянното задържане под стража за 49-годишния дрогиран шофьор, който участва в полицейска гонка пред КАТ - Пловдив. Повдигнати са му три обвинения.

За пръв път пред камерата застана полицаят, счупил стъклото на автомобила му, за да го арестува. Младши инспектор Николай Фурлински има над 20 години стаж като пътен полицай. Той разказа, че дрогираният шофьор на два пъти се опитал да мине през него и през колегата му, предаде bTV.

Полицаят разказа още, че е извадил оръжието си, като имал намерение да стреля в гумите, опитал с оръжието да счупи на два пъти стъклото, но не успял. Затова е използвал камък.

Той и колегата му били повикани специално пред КАТ-Пловдив, за да извършат проверка на шофьора, който се е държал неадекватно. Той избегнал проверката, като минал буквално през краката им, влязъл в двора и там станала гонката.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари