Дръпнах шалтера!

5
Чушките не обичат студа. Умират за секунди. А в момента внасяме домати от северна Полша
Чушките не обичат студа. Умират за секунди. А в момента внасяме домати от северна Полша

Чушките не обичат студа. Умират за секунди. А в момента внасяме домати от северна Полша

Посвещавам тази снимка на Борисов, Радев и цялата продажба русофилски измет.

Какво ще кажете за сметка за отопление на 2 дка от 4000 лв.

Така беше декември 2020.

Сега е 8500 лв.

За януари щеше да бъде поне 12 000.

Дръпнах шалтера.

Останалото свърши студа. Чушките не обичат студа. Умират за секунди.

А в момента внасяме домати от северна Полша.

Но в Полша думата русофил е по-обидна от псувня на майка и Полша плаща 3 пъти по-ниска цена за газ от България.

Освен това си построи и терминал за LNG газ.

А България плаща годишно енергиен рекет на Русия от 20 МИЛИАРДА ЛЕВА.

Половината е горница за Путин, а 1% е за мекеретата му тук.

Георги Георгиев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    6
    Георги Илиев
    За коментиращите Г-н "Мислещ" и Г-н "Русенец",ако правителството не беше пропуснало тези възможности да направи газовия хъб да минава през България и да печели даже и да преговаря за цена на газа сега цената щеше да е друга.Относно реактора никаква фъйда нали си имаме Козлодуй и какво пак си плаща ме двойно .С две печки на дърва да не мислите че ще плащате по малко за да отоплявате 2дка.Като цяло не обикновенния човек е виновен,а тези които сме поставили или оставили на власт с грешните им решения
  • 1
    5
    мислещ
    Приятелю, а как си резервирал отоплението на оранжерията си? Понякога стават аварии, токът спира за часове, ако си в някое отдалечено село и за дни. Казваш, че чушките умирали за секунди, естествено това е хипербола, дано знаеш какво значи това, ама аз виждам, че не си добър стопанин, а и бизнесмен. И Путин не ти е виновен, че не си сложил две тъпи печки на дърва примерно. Не говоря да имаш авариен дизел генератор на ток.
  • -2
    4
    русенец
    Бая глупости си написал! Какво общо имат Радев и сегашното правителство с цената на тока и газа? Ти от космоса ли падаш? Цените са такива в цяла Европа.Германия получава газ от Русия на 5-6 пъти по-ниски цени, ама те купуват 10 пъти по-големи обеми от нас! Не си ли чувал, че като се пазарува на едро е по-евтино? С Путин пък направо изби рибата. Не Путин определя цената на газа! Има пазар. Търсене и предлагане. Ти по-добре питай Борисов защо за толкова време не построи още един реактор! Ако го беше направил сега нямаше да коментираме цената на тока и ти щеше да си гледаш бизнеса. Типично по мутренски е да се прехвърля вината от болната глава на здравата! И да запомниш! ДОБРИЯТ БЪЛГАРИН ВИНАГИ Е РУСОФИЛ, А НЕ МУТРЕНСКИ НЕГРАМОТНИК!
  • 1
    3
    БГ
    ДЕБЕЛА АМЕРИКАНСКА ЧЕРНА ПИШКА В СЛАВЯНСКИЯ ГЪЗ НА ПРАВОСЛАВНАТА БРАТУШКА!!!
  • 15
    2
    русенец
    "Дунав мост" не се чувствайте задължени да публикувате всяка словесна диария на всеки първи идиот. За цената на тока и на газа не са виновни русофилите ( явно фермерът е русофоб ) , а са виновни нашите родни бюрократи, живеещи в София , нашите родни енергийни търговци, нашата родна държава, ако изобщо вече можем да говорим за държава. На примитивно мислещите им е нужно да посочат виновен за неуспехите си. Кирчо и кръжокът му по управление на държава трябваше отдавна да забранят износа на ток и да пуснат НАП и ДАНС да поразровят енергийната борса и опериращите на нея. Цената на един продукт се покачва когато имаш търсене. Търсенето в Бг не се е променило, просто умните зелени , които така и не узряха спряха много енергийни мощности и оставиха народите си без електричество, таксите за въглеродните емисии ги пропускам. И всичко това засилва търсенето на електричество и нашите българофоби им го продават.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари