Драматичните изневери и разводи на родните звезди

0
Кой на кого разби сърцето?
Кой на кого разби сърцето?

Зрелищните раздели и шумните разводи на родните ни звезди са традиционна част от културата на шоубизнеса.

Най-пресния случай на публична раздяла е между лудия репортер Даниел Петканов и Александра Богданска. Връзката им започва преди около две години. В началото на месеца Петканов излезе с официално изявление, като разкри, че приятелката му му е изневерявала през цялото време, докато са били заедно.

Той сподели снимка на Александра, която е налапала пръста на богат италианец. Седмица преди Даниела да обяви раздялата той сподели видео, на което се вижда как й връща нещата. Привикал я на паркинг с видео наблюдение, където я замерил с куфарите й, а след това изискал записите, за да продължи с гаврите.


Асен Блатечки също заряза съпругата си Катерина, която го остави да продължи пътя си с ДилянаПопова. Двамата се запознават на снимките на сериала „Стъклен дом“, а след страстните имизпълнение там, започват да прехвърчат искри . Любовта им е толкова голяма, че манекенката му роди син, който в момента отглежда сама. Блатечки даде мило и драго да стабилизира отношенията си с първата си жена. Тя го прибра отново в дома си, а той се кълне, че сърцето му принадлежи ба жена му Катерина и на дъщеря му.

Любимката на децата Кака Лара изостави съпруга си Владимир Береану, след като се влюби в оператора Веселин Сивков и му роди дъщеря. Владо и Лара се женят през 1997г. и 13 години по-късно се развеждат. Съжителството на Лара и Веско също не върви по мед и масло, тъй като човекът често проявявал интерес към по-свежи колежки от 42-годишната Лара.

Бурни скандали между Жени Калканджиева и съпругът и Тачо се разразиха в Къщата на големия брат преди 2 години. Тогава стана ясно, че по-младият й съпруг кръшка с моделката ЗорницаЛиндарева, която също влезе в шоуто. Нервите на Тачо не издържаха и той й удари шамар, след което бе изгонен от Брадъра. Раздялата на Тачо и Жени бе неизбежна след скандала. Не след дълго обаче Жени пак го прибра в семейното гнездо.

История я за любов и омраза лъсна и при Маги Желязкова и съпруга й Боби Манекена, който й изневери с колежката й Венета Харизанова. Последва раздяла, която Боби Манекена преживя доста драматично. Година по-късно Маги заяви, че е лудо влюбена в новия си приятел Георги.

През 2012-а Васил Василев-Зуека обяви, че е зарязал съпругата си Нина Димитрова и че има нова любов Ани. Двамата актьори загърбиха 20 годишния си брак, от който имат дъщеря Девина. Нина не е първата съпруга на Зуека. Още по времето, когато бил студент във ВИТИЗ, той се жени засвоя колежка. Сега връзката му с Ани Вичева също била пред разпад, макар че имат син.

Друга публична раздяла е тази на Иван и жена му Вихра. Бракът им продължи цели 8 години, но водещият призна, че през последните 4-5 години любовта му напълно е изчезнала. Според думите на Вихъра, причина за развода им е Ирина Срачинска с която Иван се събра след раздялата им. Към днешна дата двамата са все още заедно и се радват на щастлив брак. Преди година и половина станаха родители на малкия Самуил, пише „Телеграф“.

Източник: Телеграф
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари