Драконовски мерки на мача между младежките отбори на България и Естония

0
Полицаите са се въоръжили с водно оръдие
Полицаите са се въоръжили с водно оръдие Видео: NOVA

Полицаите са се въоръжили с водно оръдие

В 18:00 часа започна футболната среща между младежките отбори на България и Естония. Тя се играе на стадион „Александър Шаламанов“ в столичния квартал „Овча купел”.

Мачът се провежда при драконовски мерки за сигурност. Феновете бяха допускани на стадиона още от 17 часа през два входа, като всички бяха щателно проверявани за носене на забранени предмети като огнестрелно оръжие, палки, ножове, боксове, бутилки, пиротехнически средства. Малолетни се допускаха на стадиона само с пълнолетен придружител, информира NOVA.

От МВР призоваха всички граждани, решили да подкрепят националите ни, да не се подвеждат от провокации. Пред стадиона е и водното оръдие, което влезе в употреба на 16 ноември. При щателните проверки се издирват лицата, извършили противообществени прояви по време на мача България-Унгария. Тогава мирният протест, в който участваха фенове на футболните отбори от София, Варна и Пловдив, ескалира и се стигна до сблъсъци с полицията, арестувани и десетки ранени от двете страни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари