"Драконите" победиха Провадия със служебното 3:0

0
Дунав победи Провадия със служебното 3:0 в мач от 22-ия кръг на Североизточната "В" група
Дунав победи Провадия със служебното 3:0 в мач от 22-ия кръг на Североизточната "В" група

Русе / Дунав победи Провадия със служебното 3:0 в мач от 22-ия кръг на Североизточната "В" група.

Двубоят така и не започна, след като последният във временното класиране не пристигна на Градския стадион в Русе. Стана ясно, че провадийци дори не са тръгнали към дунавския град, без обаче да уведомят някого за това.

След множество опити на служебните лица, делегатът Веселин Василев и ръководството на "драконите" да се свържат с тях, това се случи едва около 30 мин. преди предварително обявеният начален час на срещата - 15 ч.

Това е вече рецидив за обора Провадия, припомниха присъстващите, тъй като през сезон 2012/2013 той отново "пропусна" да пътува до Русе. Така на главния съдия Мартин Щерев остана единствено да изчака регламентираните 30 мин. и в 15:30 ч. да свири край на мача.

"Жалко е, че се случва нещо подобно. Феновете се бяха подготвили за празник. Времето също е хубаво. Така щяхме и да се настроим още по-позитивно за предстоящия важен мач на момичетата от Дунав 8806 в 1/2-финалната серия от плейофите на НБЛ от 18 ч.", коментираха присъстващите, сред които бяха народният представител Свилен Иванов, кметът на Русе Пламен Стоилов, един от заместниците му Иван Григоров. Така те се отправиха от рано към залата в квартал "Здравец", за да подкрепят "сините феи".

След този мач отборът на Дунав продължава да води все по-убедително в класирането на Североизточната "В" група, като след 22 мача има актив от 64 точки и голова разлика 96:8. В следващия кръг "драконите" гостуват на Шумен на 18 април, събота, от 16 ч. на стадион "Панайот Волов". 

Източник: Агенция ПИК
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари