ДПС: Ще решим дали да подкрепим проектокабинета след отчитането му пред президента

1
Това ще стане на заседание на Централното оперативно бюро на ДПС и на Парламентарната група на Движението
Това ще стане на заседание на Централното оперативно бюро на ДПС и на Парламентарната група на Движението Снимка: БГНЕС

Това ще стане на заседание на Централното оперативно бюро на ДПС и на Парламентарната група на Движението

Движението за права и свободи ще вземе решението как ще гласува за кабинета „Денков" след отчитането на втория мандат пред президента Румен Радев. Това съобщиха от пресцентъра на ДПС.

Във връзка с множеството запитвания от страна на медиите как ще гласува ДПС за кабинета "Денков", ръководството на ДПС заявява, че в момента решение не е взето.

Решението ще бъде взето, след като има отчетен мандат. Това ще стане на заседание на Централното оперативно бюро на ДПС и на Парламентарната група на Движението, се посочва в съобщението.

Г-н Хамид Хамид, зам.-председател на ПГ на ДПС, е изразил личното си мнение и ясно е заявил, че колективните органи на ДПС ще вземат окончателното решение, се допълва в съобщението.

ДПС ще участва в разговорите за конституционни промени, няма да пречи да се състави кабинет, коментира пред журналисти на 2 юни председателят на ДПС Мустафа Карадайъ. Представители на ГЕРБДС и на „Продължаваме Промяната – Демократична България“ бяха тогава на среща в стаята на ДПС в парламента.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари