ДПС дава правосъдния министър на главния прокурор

0
Хамид Хамид: Няма да позволим лакеите на олигарха Прокопиев да правят гнусни инсинуации по адрес на ДПС
Хамид Хамид: Няма да позволим лакеите на олигарха Прокопиев да правят гнусни инсинуации по адрес на ДПС Снимка: ДПС

Хамид Хамид: Няма да позволим лакеите на олигарха Прокопиев да правят гнусни инсинуации по адрес на ДПС

Сигнал до главния прокурор Иван Гешев във връзка с изявление на правосъдния министър Надежда Йорданова в предаването „Лице в лице” на bTV депозира ДПС. Това е допълнение към сигнала за чудовищната схема с т.нар. „златни паспорти”, изпратен в прокуратурата миналата седмица от зам.-председателя на ПГ на ДПС Хамид Хамид. В него става въпрос за над 120 случая на придобиване на инвестиционно българско гражданство от китайци и руснаци, съобщиха от пресцентъра на движението.

Вчера в предаването „Лице в лице“ по bTV министър Йорданова направи изявление, че адвокатски кантори, близки до ДПС, са имали участие при придобиване на българско гражданство, т.нар. „златни паспорти“. Категорично заявяваме, че ДПС няма каквато и да било връзка с т.нар. „златни паспорти“. Нито има адвокатска кантора, която се занимава с придобиване на българско гражданство по реда на „златните паспорти“, отсече Хамид Хамид.

Настояваме прокуратурата да разпита министър Йорданова, защото явно тя има информация, която е от значение по проверката със „златните паспорти“. Нека министър Йорданова бъде така добра да предостави тази информация на разследващите органи за пълно разясняване на картината, призова народният представител от ДПС.

Но, ако това е опит за отклоняване на общественото мнение от отхвърлянето на законопроекта на Движението за права и свободи за пълна проверка на всеки един „златен паспорт“, издаден през годините, то този номер няма да мине. Ние ще продължим да настояваме за пълна проверка на всеки отделен случай, категоричен бе Хамид Хамид.

Управляващите упорито бягат от тази проверка и подават в публичното пространство всякакви подобни димки. Няма да позволим лакеите на олигарха Прокопиев да отклоняват общественото мнение и да правят гнусни инсинуации по адрес Движението за права и свободи. Затова още един път подаваме сигнал до главния прокурор и молим г-жа Йорданова да предостави всякаква информация, която има на разследващите органи, каза Хамид.

Явно става практика на управляващите да боравят единствено и само с медийни внушения, категоричен бе и лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    Неразбрал
    А дали главния прокурор ще извика Мустафата да даде показания за Прокопиев,след като постоянно цитира името му?Дали правилата са за всички?
  • 3
    2
    darkaveng
    Кога ще бъде приложена конституцията по отношение на ДПС?
  • 4
    1
    русенец
    Дуписету много подскачат, само Прокопиев им е в устата. Това е добър знак! Щом ОПГ ГРОБ=Д(П)С са извън властта и реват на умряло, значи всичко е наред! Дано е така и занапред!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари