Доцент Мангъров: Зелените сертификати са опасни и ненужни

7
Ваксинираните заразяват останалите по-малко, преболедуват по-леко и смъртността е ниска, опонира му д-р Александър Симидчиев
Ваксинираните заразяват останалите по-малко, преболедуват по-леко и смъртността е ниска, опонира му д-р Александър Симидчиев Видео: NOVA

Симидчиев срещу Мангъров в спор трябва ли да има зелени сертификати

"Хората на протеста искаха премахване на зелените сертификати и аз съм съгласен с тях, защото те са опасни и ненужни. Този, който има сертификат и е ваксиниран, може да зарязава и е опасен". Това каза в ефира на предаването „На Фокус” по NOVA доц. Атанас Мангъров, инфекционист, експерт към "Възраждане".

Д-р Александър Симидчиев, пулмолог и депутат от "Демократична България" коментира, че половината свят е ваксиниран и това няма нищо общо с конспирации.

"Сертификатът свидетелства за тест, ваксинация или преболедуване, или наличие на антинела, което важи само в България. Ваксинираните заразяват останалите по-малко, преболедуват по-леко и смъртността е ниска", заяви още той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    Мхм
    Бих му повярвал но той 2020 лятото говореше че няма да има втора вълна и че ковида щял да изчезне а той не само не изчезна ами имаше и втора и трета вълна. Не знам дали лъже или е некомпетентен но излиза че математиците доста повече познават от него. Който му вярва да ходи при него да го лекува с чайчета за 200 лева. Този човек е обвързан с партийни интереси и мен ми е ужасно съмнителен, за нищо не му вярвам. Той докато приказва хора умират.
  • -1
    2
    Бустер за антиваксъри
    Прав е Симидчиев, за всичко е прав и говори с аргументи, не като Мангъров, дето повтаря типичните антиваксърски глупости. Ама който има уши да слуша, другите да четът у фейса, за международната конспирация.
  • -1
    1
    darkaveng
    Нормално е Симидчиев, хрантутник на властимащите, да реди "бисер" след "бисер"! Но дали е така, кой, кой ще ни каже! Пфу, продажни лекари-мекерета!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари