Допълнителни безплатни прегледи за рак в УМБАЛ„Канев“

0
Можете да си запишете час за събота или неделя
Можете да си запишете час за събота или неделя

Поради големия интерес към безплатните скринингови прегледи за рак на млечната жлеза, рак на маточната шийка и рак на дебелото черво и ректума Университетска болница „Канев“ обявява и допълнителни свободни часове за прегледи тази събота и неделя (1 и 2 декември) по следния график:

  • Скрининг за рак на маточната шийка - от 11:00 до 13:00ч. в приемния кабинет на Гинекология на Акушеро-гинекологичен комплекс към УМБАЛКанев“ АД.
  • Скрининг за рак на млечната жлеза - прегледи от хирург и мамография от 10:00 до 12:00ч. Прегледите се провеждат в каб. №101 - Хирургичен кабинет в топлата връзка на УМБАЛКанев“ АД. Мамографията се извършва в отделение Образна диагностика.
  • Скрининг за рак на дебелото черво и ректума - Анализът за скрита кръв в изпражненията ще се извършва от 10:00 до 13:00ч. в Клинична лаборатория в хирургичния блок на УМБАЛ "Канев". Прегледите от хирург ще се провеждат от 10:00 до 12:00ч. в каб. №101 - Хирургичен кабинет в топлата връзка на УМБАЛКанев“ АД.

Горепосоченият график важи само за 1 и 2 декември (събота и неделя). През останалото време е валиден първоначално обявения график за скрининги.

Всички желаещи могат да се запишат предварително на тел.: 082/887 351 всеки делничен ден между 07:30 и 16:00ч.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари