Дончева: ББР стана касичката на Пеевски, Гайтански и Домусчиев

0
"Имаме една симбиоза на ъндърграунд със службите за сигурност, за да бъде крепена власттa", каза Дончева
"Имаме една симбиоза на ъндърграунд със службите за сигурност, за да бъде крепена власттa", каза Дончева Видео: TV+

"Имаме една симбиоза на ъндърграунд със службите за сигурност, за да бъде крепена власттa", каза Дончева

"ББР беше обсебена от трима ключови партньори на Борисов и стана касичката, която налива държавните пари в тези три субекта - Пеевски, Гайтански и Домусчиев, които трябваше да поддържат властта и печеленето на избори",

Това каза лидерът на "Движение 21", част от коалицията "изправи се! Мутри вън!", Татяна Дончева в предаването "Денят с Веселин Дремджиев" по TV+, цитирана от Факти.бг

"Имаме да извървим дълъг път, нямам представа колко дълъг. Ще извършваме промени демократично, по правила, ГЕРБ ще се съпротивлява на всяка керемидка, за всяко ключово място, заето за тези 12 години. Това не са само калинки, не са само хора непригодни да изпълняват функциите си. Имаме една симбиоза на ъндърграунд със службите за сигурност, за да бъде крепена властта", каза още тя.

"Тези хора са способни да потушават протести, да бият хора, да правят фалшиви дела. Те са хора, които могат да ви спретнат някакъв скандал ако не си "от нашите"", допълва Дончева.

За подобен скандал, тя даде пример с КТБ: "За да съборят КТБ и да вземат активите ѝ за Пеевски, те направиха закон Хамид-Пеевски-Цонев, анулиращ вече направени прихващания, който Конституционния съд обяви за противоконституционен и това ще има практически последици. Типично мислене на милиционер показват думите на Гешев, че "прокуратурата се интересува от действията, а не от резултатите".

"Мисля, че Борисов е неадекватен от доста време и колкото повече го показват по телевизията, толкова повече хората ще констатират това и ще се питат от кога той е така неадекватен", категорична беше тя.

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари