Доналд Тръмп: Не ме е грижа дали Иран ще преговоря със САЩ

0
Напрежение между САЩ и Иран в „Туитър“
Напрежение между САЩ и Иран в „Туитър“ Снимка: Associated Press

Американският президент Доналд Тръмп заяви, че изобщо не го е грижа дали Иран ще се съгласи да преговаря със Съединените щати, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

Вчера съветникът на Тръмп по въпросите на националната сигурност Робърт О'Брайън предположи по телевизия Фокс нюз, че Техеран "няма да има друг избор, освен да дойде на масата". "Кампанията на максимален натиск", упражняван от администрацията на Тръмп, работи, аргументира се О'Брайън и отбеляза, че "Иран е задушаван".

В пост в Туитър късно снощи президентът на САЩ спомена интервюто на своя съветник за националната сигурност и написа: "В действителност не може да ме е грижа по-малко дали (иранците) ще преговарят. Това зависи изцяло от тях, но никакви ядрени оръжия и "не убивайте вашите протестиращи."

"НЕ УБИВАЙТЕ ВАШИТЕ ПРОТЕСТИРАЩИ", вече призова по-рано вчера в Туитър Тръмп, след като в събота иранската полиция разпръсна в Техеран митинги на студенти, събрали се да почетат паметта на 176-те човека, загинали при свалянето по погрешка на украински пътнически самолет от иранската противовъздушна отбрана.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари