Доналд Тръмп хвърлил око на българска миска

1

Новоизбраният президент на САЩ Доналд Тръмп е заклет ценител на женската красота.

Бизнесменът през годините е имал допир с хиляди красавици, сред които и няколко български щастливки, пише ПИК.

Първата родна хубавица, успяла да се домогне до Тръмп, е Мис България 1999 Наталия Гуркова.

Още преди 8 години тя била лична гостенка на настоящия американски държавен глава в едно от неговите имения в Америка. Поводът бил организиран от него престижен конкурс за красота, който Наталия наблюдавала от първия ред. Тъй като Гуркова присъствала на бляскавото събитие със своя съпруг милионер, Тръмп не си позволил да я ухажва, но все пак отбелязал с поглед достойнствата на тялото й. Тогава миската била сред малцината, с които бизнесменът пожелал да се снима, а фотосът все още стоял на видно място в дома й.

Точно в разгара на изборната надпревара в САЩ родната моделка Венета Кръстева също сподели за личните си преживявания с Доналд Тръмп. Блондинката успяла да прекара с него цели 40 дни под един покрив заради поканата, която той получил да журира на конкурс за красота. Венета била сред претендентките за короната и привлякла вниманието на шоумена. Тя имала възможност няколко вечери да разговаря лично с него и дори му отправила покана да й гостува в България, на която той откликнал положително. Хубавицата била категорична, че той е мъж мечта и откровено съжалявала, че политиците у нас не приличали на него.

Носителката на титлата „Най-секси тяло” Жана Янева е поредната българска фаворитка на щатския президент. Тя го срещнала в Лас Вегас, където имала възможност да вдига с него наздравици цяла вечер. Опиянен от красотата й, Тръмп й направил изкушаващо предложение да работи в една от неговите модни агенции, но тя отказала. „Той ми даде наставления, които помня и до днес. Не скри, че за красивите жени е по-трудно да си намерят мъж, тъй като имат по-голям избор. Не ми хареса, че има много крайни мнения по някои въпроси, като например този за абортите”, споделя Жана.

Източник: Агенция ПИК
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари