Доналд Тръмп е под карантина

0
Днес или утре ще станат готови резултатите от тестовете за коронавирус на Тръмп и неговата съпруга Мелания
Днес или утре ще станат готови резултатите от тестовете за коронавирус на Тръмп и неговата съпруга Мелания Снимка: БГНЕС

Президентът Доналд Тръмп обяви, че той и съпругата му Мелания ще се подложат на карантина след като близката му съветничка Хоуп Хикс даде положителна проба за коронавирус. Тръмп съобщи това в twitter

Тръмп каза, че резултатите от тестовете на двамата се очакват днес или утре, съобщана BG VOICE.

Хикс, която е сред тясна група съветници на Тръмп, получи положителна проба тази седмица, след като във вторник пътува с него на президентския самолет Еър Форс 1 до Охайо за първия дебат за изборите през ноември.

Хикс също беше на Marine One, хеликоптера на президента, когато напусна Белия дом, за да лети до военната база Андрюс в сряда.

„Президентът се отнася много сериозно към своето здраве и безопасност, както и здравето и безопасността на всички, които работят в негова подкрепа, а също и на американския народ“, заяви говорителят на Белия дом Джъд Дир пред ABC News в четвъртък вечерта. „Белия дом си сътрудничи с лекаря на президента и Военната служба на Белия дом, за да гарантират, че всички планове и процедури включват настоящите насоки на CDC и се ползват най-добрите практики за ограничаване на излагането на COVID-19 във възможно най-голяма степен“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари