Домоуправителят на блока, в който живееха загиналите младежи: Тук е непрекъснато рали

0
Явор и Ани бяха прегазени на пешеходна пътека късно в петъчната вечер
Явор и Ани бяха прегазени на пешеходна пътека късно в петъчната вечер Снимка: стоп кадър / NOVA

Явор и Ани бяха прегазени на пешеходна пътека късно в петъчната вечер

Втори ден хора се събраха на мястото, където двама младежи загинаха на място, прегазени от млад шофьор на столичния булевард "Сливница", предаде Агенция Фокус.

Явор и Ани бяха прегазени на пешеходна пътека късно в петъчната вечер. Трагичният инцидент стана в района на кръстовището на бул. "Сливница“ и ул. "Русе“.

Хората смятат, че незабавно трябва да се вземат мерки за движението по бул. "Сливница“ и много други големи столични булеварди. "Тук е непрекъснато рали", коментира Георги Тодоров, домоуправителя на блока, в който са живели загиналите младежи, който се намира в непосредствена близост до оживения булевард.

По думите му булеварда, на който загинаха младежите, е магистрала и се използва за гонки постоянно, като поясни, че се развиват скорости над 120км/ч.

Той направи апел към органите на реда да засекат нощно време какви скорости се развиват на този конкретен булевард.

"Никой от Столична община не ни обръща внимание. Единственото, което направиха, е че ни изпратиха съгласувателно писмо, според което ние трябва да стоим на алеята, където лежаха труповете. За тях ние сме трупове", категоричен е той.

"Ние се събираме, за да се възмутим и да се вслушат в хората", обяви домоуправителят.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 15
    1
    специалистка
    В Русе също има булевард Липник, по който понякога някакви отрепки минават със висока скорост като си мислят , че са хванали баба си за късите косми. Всъщност дисциплината и самоконтролът са качества , които се възпитават в семейството и в училище. В съвременна България /и в света/ семейството деградира , училището едва се крепи. Резултата е ясен и видим за всички. Жалко за загиналите .
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари