Домашно куче нахапа жена в София

3
Пострадалата жена се опитвала да предпази домашния си любимец от агресивното животно
Пострадалата жена се опитвала да предпази домашния си любимец от агресивното животно

Пострадалата жена се опитвала да предпази домашния си любимец от агресивното животно

Куче от бойна порода нападна йоркширски териер и стопанката му, докато се опитвала да го спаси. Инцидентът е станал в края на миналата седмица в столичния квартал „Гео Милев". Агресивното животно било вързано пред хранителен магазин, но когато видяло по-малкото куче се отскубнало и го подгонило. Йоркширският териер и стопанката му са нахапани на няколко места.

„Раните ми са многобройни. Трудно движа пръстите си. Кучето ми е с наранена трахея и опашка. Няколко души се притекоха на помощ. Стопанката на агресивното животно също се опита да помогне, но след това си тръгна. Скрих се в един от входовете на съседния блок”, разказа в ефира на NOVA потърпевшата Християна Милчева. Тя е категорична, че животното, което ги е нападнало, е трябвало да бъде с намордник.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари