Две жени се сбиха заради разходка на куче в София

5
Потърпевшата софиянка е подала сигнал в полицията
Потърпевшата софиянка е подала сигнал в полицията

Потърпевшата софиянка е подала сигнал в полицията

Спор между стопани на кучета довел до бурен скандал и физическа саморазправа. Потърпевша се оказала нищо неподозираща жена, която твърди, че е била атакувана от непозната, разказва NOVA.

Двете влезли в спор за правата върху мястото за разходка на домашните си любимци. Потърпевшата е подала сигнал в полицията и настоява за преглед на записите от камерите около мястото на инцидента.

„Бях нападната и бита от непозната за мен жена, която виждам за втори път. Тя ме посрещна с думите: „Ела тук, ма, мастийо, помниш ли ме?”. Единствено успях да кажа „да”. Тръгнах да звъня на 112, но тя взе да дърпа телефона ми, да ме скубе, да ме налага и плюе”, разказва Цветелина Видолова.

Първата среща между двете жени била преди две седмици. Тогава, докато вървяла с домашния си любимец в парка, Видолова чула думите: „Айде по-бързо, че едвам удържам кучето”. Отговорила, че е на разходка по улицата, след което последвала заплаха.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 18
    2
    Наистина
    От защита на животните що не минат да видят масово кучета без намордник акане де сварят пълен отворът .а обади ж ли се става лошо.
  • 20
    1
    Дгд
    Ако не е събрала лайната на песа какво очаква. Всеки втори ги оставя по земята. Серат пред вратите на хората, по площадките а стопаните им си бъркат в носа и изчезват с 200 като видят че пумиара им е направил тортичка
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари