Доктор Емилова предложи нова диета за есента

0
Важно е за подсилването на имунитета преди отново да ни атакуват грипните вируси и новата COVID вълна, коментира диетологът
Важно е за подсилването на имунитета преди отново да ни атакуват грипните вируси и новата COVID вълна, коментира диетологът

Есента е подходящ период да прочистим тялото си преди зимата, в която традиционно се хапва повече и по-тежка храна

Това е важно и за подсилването на имунитета преди отново да ни атакуват грипните вируси и новата COVID вълна.

Подобно прочистване е много лесно, казва диетологът д-р Людмила Емилова. Нейният съвет е до 10 ч. да се пият само вода и чай, след това да се приемат плодове – цели, под формата на фреш или смути, ранна лека вечеря към 6-7 часа и нищо повече до следващия ден на обяд, разкрива bTV.

Сутринта, ако не сме изразходвали енергия за храносмилане, ще бъде много работоспособни през целия ден, допълни диетологът.

Тя напомни, че зареденият с витамини и прочистен организъм е по-устойчив на вирусите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари