Докога бе, общинари? Защо ни принуждавате да живеем така!?

4

Не искаме да живеем в мизерия! Омръзна ни!, пише гневна русенка

Русенка е разгневена от състоянието на града.

Русенка публикува в социалните мрежи гневен пост за състоянието на града и заяви, че ѝ е омръзнала мизерията, в която живее.

"Вятър, прах, пепеляк, облаци прах ... нямам нерви вече. То в Сахара се диша по-добре! Докога бе общинари, докога??!", написа тя в поста си.

Жената се оплаква, че вече трети ден не може да намери празен контейнер за боклук в квартала си.

"Не искаме да живеем в мизерия! Омръзна ни! Защо ни принуждавате да живеем така! Вие в чужбина ходите ли, виждате ли как живеят хората??!", пита тя.

Русенката се ядосва и на кмета на Русе, който се кандидатира за втори мандат.

"И Пенчо Милков ще ми се кандидатира, че да ни доумори, че в този мандат не успя. Улиците разкопани, пепел и прах, улици не мие, а има програма, за която лично отговаря КметЯ!", пише още тя.

Гневният пост на русенката е израз на недоволството на много хора от състоянието на града. В последните години Русе е изправен пред редица проблеми, включително замърсяване на въздуха, лоша инфраструктура и недостатъчно финансиране за обществени проекти.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    10
    дедо
    Всъщност става дума за едно и също - за липса на критична маса ГРАЖДАНИ, които всеки на своето място и със своите действия да поддържа една що-годе добре функционираща държава! Затова нито избори, нито стачки, нито псувни и клетви променят нещо! Просто вървете по улицата и наблюдавайте хората около себе си и най-вече себе си - там е заровено кучето!
  • 2
    9
    Nat
    Данъците на обикновените граждани наистина са малки (спрямо тези на фирмите, където за 1 офисче, трябва да платиш четирицифрена сума данък смет. Нищо, че изхвърляш по 1 кошче хартия 2 пъти седмично). Иначе тук конкретно става въпрос за нещо съвсем различно! Не е нормално контейнерите и мястото около тях да са в такъв вид. Общината е длъжна да осигури достатъчно съдове, който да се изпразват достатъчно често (ако е необходимо и по 2 пъти на ден) спрямо локацията и натовареността им!!!! Само, че така наистина далаверата... би умряла!
  • 4
    8
    Ангел
    Наличието на толкова много боклуци, буквално в промишлени количества около съдовете за смет, както и по зелените площи, улиците около тях ... Все едно сме индийска общност и има пословична липса на загриженост за опазване на околната среда.
  • 3
    7
    дедо
    И какви са тия "огромни" данъци дето плащате? Давате мизерни левчета, но имате претенции до небесата - само за цигари давате в пъти повече, че да можете да мятате фасове където ви падне! Няма данък, който да покрие безхаберието на масата население! Ако у вас само вие чистите, а всички други цапат нонстоп - кога ли ще е чисто?!
  • 7
    6
    Бенедикт
    Аз само да напомня на тези, които обясняват как сами сме си виновни защото си цапаме. Напомням, че си плащаме за да се извозва този боклук, плащаме си за да се метат улиците, плащаме си за да се мият улиците. ПЛАЩАМЕ ДАНЪЦИ. Тъй че недейте обяснява, че гражданина е виновен.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари