Доброволци почистват шахти в центъра на Русе

3

“Съединението прави силата” в действие!

В една прекрасна и вдъхновяваща инициатива, доброволци от организацията "Спаси Русе" и общински служители се обединиха, за да извършат почистване на шахти в центъра на града. Това е част от общото усилие да се превърне Русе в подреден, модерен и динамичен град.

Русенци са събрани заедно от стремежа си да направят града си по-красив и приятен за всички жители и посетители. Те са пример за единство и солидарност, показвайки как "Съединението прави силата" може да се превърне в действие.

Организацията "Спаси Русе" и общинските служители демонстрират пример за активно гражданство и грижа за обществения пространство.

Има възможност за всеки да се присъедини към екипа от доброволци и да допринесе за промяната. Всеки жител на Русе може да се включи и да помогне за постигането на общата цел - по-добро бъдеще за града.

Това е истински пример за общност и солидарност, който ни показва, че заедно можем да постигнем големи неща. Нека всички се вдъхновим от усилията на доброволците и общинските служители и да се присъединим към тях в нашата обща мисия да направим Русе по-добро място за всички нас.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    Дидо
    Аз ако съм кмет, ще умра от срам!
  • 1
    3
    Грездей
    А менчо пак опрашва антуража
  • 6
    2
    Гост
    А отговорните за тази манипулация гледат и се подсмихват
  • -2
    1
    sdghd
    и ся доносницте ще активизират службите ,да ги накажат тези терористи ?!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари